Europees Gourmet

gourmetten (2)Het Europees Gourmet is een selectie van gerechten uit de Italiaanse, Franse en Hollandse keuken. Verrassende en ook traditionele recepten, die bereid worden in de pannetjes van het gourmetstel. De originele vragen geven wat meer diepgang aan deze manier van tafelen.

 Ingrediënten 

De kruiden die gebruikt worden in het Europees Gourmet zullen in vele keukens wel te vinden zijn.  Wil je geen gebruik maken van kant-en-klare mixen, dan onderstaand nog wat uitleg.

Italiaanse kruiden is een combinatie van verschillende groene kruiden, zoals bijvoorbeeld tijm, rozemarijn, basilicum, oregano en majoraan.

Slakkenboterkruiden of escargotkruiden bestaat uit knoflook, uienpoeder, zout, peper, peterselieblad en evt. wat paprikapoeder.

Tzatzikisaus komt uit de Griekse keuken en is samengesteld uit Griekse yoghurt, komkommer, peper, zout, olijfolie, knoflook en citroensap.

Bijgerechten: