Mexicaanse Wrap

beeldverhaal wrap
De warme gerechten die bij het Mexicaanse menu in de pannetjes bereid worden, zijn geschikt om een taco of wrap mee te vullen. Met een beetje kaas, creme fraiche, guacomole of tacosaus is het gerecht helemaal af. Door het gezamenlijk beantwoorden van de bijbehorende vragen kom je nog meer van jezelf of anderen te weten.

Ingrediënten

Bij de Mexicaanse Wrap worden veel dagelijkse ingrediënten gebruikt. Onderstaand worden er een paar benoemd die niet bij iedereen bekend zullen zijn.

Chilivlokken zijn gedroogde spaanse pepers.

Chorizo is een van oorsprong Spaanse worst. Hij kruidig , een beetje pittig en heeft een rode kleur. De hoofdbestanddelen zijn varkensvlees, knoflook, paprikapoeder, zout, oregano en suiker.

Merquez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken van lams- of rundvlees en gekruid is met harissa, knoflook, komijn, paprikapoeder, olijfolie en peper.

 

Bijgerechten: